Jump to content


Photo

eng-tips.com


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 jeff

jeff

    Intermediate Member

  • Full Member
  • PipPipPip
  • 18 posts
  • Interests:systems integrator

Posted 08 October 2002 - 01:27 PM

Does anybody know what happened to this forum? It comes up with a Microsoft® net server page now. Is it just my browsers screwing up?

Jeff

#2 marke

marke

    Posting Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,651 posts
  • Gender:Male
  • Location:Christchurch, New Zealand

Posted 08 October 2002 - 05:47 PM

Still working OK here!!

#3 GGOSS

GGOSS

    Senior Member

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 407 posts
  • Location:Melbourne

Posted 14 October 2002 - 05:23 AM

Hi Jeff & Mark,

Also a member of Eng-tips, what I have come accross on several occassions recently is that entire blocks of recently posted stuff seems to dissappear from the face of the earth.

Is it possible that they are getting so big their systems can't handle the traffic? It has happened before albeit generally with new start-ups!

Regards,
GGOSS

#4 GGOSS

GGOSS

    Senior Member

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 407 posts
  • Location:Melbourne

Posted 14 October 2002 - 05:23 AM

Hi Jeff & Mark,

It would appear the 'moderation' process is the cause of lost chuncks of information on the eng-tips site. Makes sense really.

Regards,
GGOSS

#5 kaon

kaon

    Junior Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 01 August 2007 - 12:13 PM

Sorry, I realise this thread is almost 5 years old...
But is anyone else having trouble joining Eng-Tips.com?
The registration script seems to be broken. I've tried with IE and FF...

#6 jraef

jraef

    Posting Freak

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 683 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA, California

Posted 03 August 2007 - 03:19 AM

If you have joined in the past, and been bumped off for some reason, you are blocked from re-applying. If you think it is an error you can email the administrators through the "Contact" link.
"He's not dead, he's just pinin' for the fjords!"

#7 chaterpilar

chaterpilar

    Member

  • Full Member
  • PipPipPipPip
  • 171 posts

Posted 06 August 2007 - 01:39 PM

QUOTE(jraef @ Aug 3 2007, 06:19 AM) View Post

If you have joined in the past, and been bumped off for some reason, you are blocked from re-applying. If you think it is an error you can email the administrators through the "Contact" link.


I tried to register to this site but could not do so.

I tried the Contact link....no reply....,

Another probem with that site is in case you register ( email required) and due to some reason you cant get through first time, that email gets registered and next time when you try to register it would say " This email already exists !!"

If the registration is not complete then why the email address gets registered??

chaterpilar


#8 field

field

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 September 2007 - 05:35 PM

I also had problems registering eng-tips, and replied to their reported error message. The only thing I could think of is that I've been trying to set up a network and changed DNS settings, but with no problems with other sites. Maybee they are swamped. I'll post back if I find an answer..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users